Alting 2018

Kategori
Forn Siðr arrangementer
Dato
2018-05-10 15:00 - 2018-05-13 12:00
Venue
Jomsborg Landkolonien - Jomsborgvej 32, 3630 Jægerspris
Blotgruppe/arrangør
Forn Sidr
Vedhæftning

Alting 2018

Altinget vil i år finde sted

torsdag d. 10. maj – søndag d. 13. maj 2018 på Jomsborg Landkolonien, Jomsborgvej 32, 3630 Jægerspris.


Traditionen tro vil selve Altingsforhandlingerne finde sted lørdag d. 12. maj fra kl 10:00.

 

Tjek ind er torsdag TIDLIGST kl.15.00 og afrejse er SENEST søndag kl.12:00. Både Altingsgruppen og bestyrelsen ønsker på det kraftigste at disse tider bliver respekteret af alle !

 

Betaling

Der vil i år være en mere differentieret betaling, idet man betaler for overnatning/nat uanset om man overnatter indendørs eller udendørs. Ligeledes betaler man for forplejning/dag. Betaling skal ske sammen med tilmelding til Altinget på Forn Sidr`s hjemmeside.

 

Priser:

Mad:

Kategori 1         500 kr.                fredag, lørdag, søndag*

Kategori 2         380 kr.                fredag aften, lørdag, søndag**

Kategori 3         290 kr.                lørdag, søndag***

Kategori 4         70 kr.                  Frokost lørdag****

Overnatning:

Kategori 1         225 kr.                torsdag - søndag

Kategori 2         150 kr.                fredag - søndag 

Kategori 3         75 kr.                  lørdag – søndag

* Fredag: Morgenmad, Frokost og Aftensmad, Lørdag: Morgenmad, Frokost og Aftensmad, Søndag: Morgenmad

** Fredag: Aftensmad, Lørdag: Morgenmad, Frokost og Aftensmad, Søndag: Morgenmad

*** Lørdag: Morgenmad, Frokost og Aftensmad, Søndag: Morgenmad

**** Lørdag: Frokost

 

Tilmelding

Der er lukket for tilmelding til årets Alting

   

Altingsgruppen

Altingsgruppen, bestående af Ann Køpke Severinsen, Bodil Frigg Bernth Schacksen, Mario Asmuss Roos og Kirsten Asmuss Roos, vil sørge for et gnidningsfrit Alting, i forhold til forberedelse og organisering af alle praktiske opgaver. Gruppen har brug for frivillige, til at hjælpe med rengøring af fællesarealer i løbet af dagene. Desuden er der brug for billetkontrollører, ligeledes alle dagene. Hvis du vil give en hånd med til disse opgaver, så henvend dig allerede nu til en af medlemmerne af Altingsgruppen.

 

Tombola

Fra Altingsgruppen forlyder det, at der igen i år vil være en tombola med fantastiske gevinster. Sidste år modtog vi tombolagevinster fraOdins Klinge, Lokes Livseliksir, Dannevirkemuseum og Thors Schmiede. Vi siger endnu engang mange tak for det !Ligeledes havde medlemmerne fra Altingsgruppen købt mange smukke ting på loppemarkeder, som også var med i tombolaen. Hvis der er andre der ønsker at give sponsor gaver til denne tombola tager vi gerne imod dem. Henvend jer venligst til Mario eller Kirsten.

 

Bar

Ligeledes vil der igen i år være mulighed for, at forsyne sig med drikkevarer af forskellig karakter i baren til favorable priser.

 

Underholdning

Der vil naturligvis blive underholdning lørdag. Endelig aftale er dog endnu ikke på plads. I hører nærmere.

  

Check in

Da der i år er mere differentierede betalingsmuligheder, så er der så også brug for  mere kontrol. Det er derfor vigtigt, at ALLE, uanset hvilken dag man måtte komme, SKAL tjekke sig ind, for at få det adgangsarmbånd for overnatning / madbiletterde har betalt for. Ingen ”check in” ingen adgang ! Det vil tydelig fremgå på stedet vha skiltning, hvor ”check in” vil foregå. Så HUSK det !Tjek ind er torsdag TIDLIGST kl.15.00 og tjek ud er SENEST søndag kl.12:00. Både Altingsgruppen og bestyrelsen henstiller på det kraftigste at disse tidligst og senest tider bliver respekteret af alle !

 

Boder

Hvis man ønsker at sælge hjemmelavede ting eller andet fra en bod indendørs, så koster dette 100 kr./ bord.

 

Altingshæfte

I år vil Altingshæftet ikke blive sendt som papirudgave, men udelukkende blive sendt som vedhæftet fil i en mail. Ligeledes bliver Altingshæftet lagt ud på Forn Sidr`s hjemmeside, i toppen af denne artikel kan Altingshæftet downloades under vedhæftninger.

HUSK: Du skal SELV printe Altingshæftet ud og medbringe det til Altingsforhandlingerne. Der vil IKKE forefindes printede hæfter på selve Altinget.

 

 

Vel mødt til Alting !

 
 

Alle datoer

  • Fra 2018-05-10 15:00 til 2018-05-13 12:00

Oprettet af iCagenda